Sport Direct Kolding

over 40 års erfaring!

Hos Sport Direct Kolding er mulighederne mange, og kun fantasien sætter grænser. Vi har over 40 års erfaring med salg til klubber og virksomheder. Vi kan som en del af Danmarks største leverandør af profil- og sportsbeklædning, levere stort set alt i beklædning. Samtidig fører vi alle de kendte mærkevarer, i et meget bredt sortiment af personalegaver, firmagaver, reklamegaver, julegaver, giveaways, rekvisitter og træningstilbehør. Når det drejer sig om personalegaver, firmagaver, reklamegaver, julegaver og giveaways, tilbyder vi alle de bedste mærkevarer og kan sammensætte disse i en stribe spændende koncepter og løsninger.


Vi kan bl.a. tilbyde at sammensatte firmagaver med designvarer, vin og delikatesser, adgang til jeres “egen” web-shop, hvor ansatte eller foreningsmedlemmer kan handle på favorable vilkår. Specielproduktion af løbe & cykeltøj er vores absolutte speciale.

Frem for alt tager vi udgangspunkt i jeres ønsker og behov og vi bestræber os altid på at finde den mest optimale løsning til jer.

Med venlig hilsen,
Hans Junker
Sport Direct Kolding